handleiding cichoreiteeltregistratie in Dacom

3 augustus 2016

Klik hier voor de handleiding teeltregistratie cichorei in Crop-R. U vindt onder 'Crop-R' in de menubalk naast het Sensus logo ook nog enkele instructievideo's die u wellicht kunnen helpen.

Wij trachten deze teeltregistratie zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk mogelijk te maken. Komt u er desondanks niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk van Crop-R: 050 700 15 11 of via www.Crop-R.com/contact.
Zij hebben de mogelijkheid om met u mee te kijken op uw scherm (alleen indien u daar zelf toestemming voor geeft) en u verder te begeleiden.

Maakt u voor uw cichoreiteelt registratie gebruik van een ander bms (bedrijfsmanagementsysteem) van Agrovision? De koppeling waardoor u uw gegevens kunt uploaden naar de Sensus app op Crop-R heeft helaas meer tijd gekost dan voorzien en is naar wat nu wordt verwacht gereed per half september a.s.. Aangezien dit later is dan de datum voor toekenning van de teeltregistratietoeslag (1 sep) is voor u de volgende, tijdelijke, maatregel van kracht:
- stuur voor 1 sep a.s. een pdf van de complete teeltregistratie van uw cichoreiteelt in uw eigen bms per email naar: Info-sensus.Agrdienst@sensus.nl.
- wij gaan er van uit dat u zodra de koppeling gereed is alsnog uw cichoreiteeltregistratie upload naar Crop-R.
Op deze manier is de €1/t teeltregistratie voor u geborgd.

Waarom teeltregistratie cichorei in Crop-R:
Cichoreiteelt registratie in Crop-R biedt zowel voor u, als voor ons/onze teeltbegeleiders, in combinatie met monitor Cimone®  meer inzicht in uw teeltkeuzes, wat kan helpen bij het verhogen van het cichorei teeltrendement naar 10 ton inuline per hectare .
Uw gegevens en teelregistratie worden niet aan derden beschikbaar gesteld. Cichoreiteeltregistratie voor Sensus is niet verplicht, maar wordt wel aangemoedigd met een bonus van €1/geleverde ton cichorei. Het verbeteren van het cichoreiteeltrendement moet de grootste motivatie zijn.

Contact:
Sensus Agro
Info-sensus.Agrdienst@sensus.nl
0165 582 554

Andere nieuwsberichten

Nieuws
1 juni 2023

Onkruidbestrijding bij droge omstandigheden

Nieuws
16 mei 2023

Beoordeel de veldopkomst

Nieuws
3 mei 2023

IRS Diagnostiek staat weer voor u klaar